maandag 18 oktober 2010

Plaats van de droogkast

Niet alleen het toilet boven is voorzien van allerlei buizen, ook de berging zit er goed vol van. Onze oorspronkelijke opstelling kwam hiermee in het gedrang. We zijn daarom op zoek gegaan naar een oplossing om onze ruimte toch zoveel mogelijk te benutten.

We dachten droogkast en wasmachine op elkaar te zetten, maar de plannen zijn gewijzigd: ze komen naast elkaar. De droogkast onder de trap, de wasmachine daarnaast en in het hoekje onze supergrote diepvriezer.
De droogkast onder de trap was op zich geen probleem, maar door een afkastingsplaat van de trap, konden we onze droogkast niet meer bedienen.

Met een beetje creativiteit vonden we een oplossing. We contacteerden Hotec, de firma van de trap, om te informeren of we een gat mochten zagen in deze plaat. We wilden immers niet dat de stabiliteit in gevaar kwam. Aangezien de trap toch niet steunt op deze plaat, maar wel op de balken rondom de plaat, mochten we zonder problemen een gat zagen waardoor we nu zonder problemen aan onze droogkast kunnen.

 VOOR


















NA

Geen opmerkingen:

Een reactie posten