dinsdag 27 april 2010

Weer wat meer afgewerkt

Vorige week zijn de aannemer en de dakwerker nog eens langs geweest. Alle dorpels liggen erin, de dorpel aan de voordeur ligt terug vast en ook de verluchtingsroosters zitten erin.
Het is geen weerspiegeling van het licht, het zijn zo'n lelijke witte plastieken roosterkes. Niet echt onze keuze, maar we delen dezelfde mening met de buren en wie weet passen we hier ooit nog eens een mouw aan.


De dakwerker is blijkbaar ook nog langs geweest want uit het niets is er ineens achteraan ons dak ook nog een verluchtingsafvoer gekomen... Of is dat onze 'meiboom' al?
Alleen stom dat we langs die kant niets te verluchten hebben aangezien onze condensatieketel aan de voorkant van ons huis ligt. Bovendien ontbreekt er nu de helft van een pan.
Morgen zien we de architect voor de oplevering van de ruwbouw en de dakwerken. Dan kunnen we alles samen nog eens overlopen.



Omdat een mens ondertussen toch bezig moet blijven, hebben we vorige week zondag ons nog eens 'nuttig' gemaakt in ons huisje. We hebben den boel eens goed onder handen genomen en alle gaan uitkeren. We hebben er serieus ons werk aan gehad én hopelijk poets ons huisje later toch iets makkelijker!


De stofwolk van onze zolder, niet de aswolk van de IJslandse vulkaan ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten