woensdag 7 april 2010

Elektriciteit enzo...

We hebben wat moeten puzzelen aan de offerte van onze elektricien, maar de ondertekende offerte voor akkoord is ondertussen ook de deur uit.

Een ander paar mouwen zijn de nutsvoorzieningen. Er is immers nog helemaal niets voorzien aan onze huizen. Wij hebben onze bouwgrond gekocht van de projectontwikkelaar van de appartementen. Aangezien de volledige Peremanssite privé-terrein blijft zullen zij alle nutsvoorzieningen van aan de straat tot aan ons huis moeten voorzien.
Gisteren hadden we een dagje vakantie en zijn we eens gaan informeren bij Eandis of er al iets op de planning stond om het netwerk van elektriciteit en gas uit te breiden. Daar kregen we te horen dat zij wachtende zijn op het akkoord van de projectontwikkelaar.

We hebben ondertusen de projectontwikkelaar gecontacteerd en hopen spoedig meer concreet nieuws hierover te krijgen. Normaal gezien zouden de nutsvoorzieningen aanwezig moeten voor de oplevering van ons huis, maar we willen hier toch graag zekerheid over. We moeten immers ook nog de nodige tijd rekenen vooraleer al onze persoonlijke aansluitingen in orde zijn. Wordt in elk geval vervolgd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten