dinsdag 29 september 2009

Lening --> check!

Deze avond hebben we samen met Bart van de bank doorgebracht. Onze definitieve handtekeningen staan genoteerd en nu kunnen we niet meer terug, en de bank ook niet. We zullen ons geld krijgen!

Waar we wel van achterover vlogen was de medische vragenlijst die we moeten invullen voor onze schuldsaldoverzekering. Amai, het is een heel uitgebreide lijst mét bloed- en urineonderzoek. Als we al iets mankeren waar we zelf nog geen weet van hebben: we zullen het dan binnenkort wel weten.

Onze lening moet nu nog via de notaris passeren en zal via het hoofdkantoor van de bank naar de notaris gestuurd worden en dan kunnen we, alweer, gaan tekenen.
Peter van de notaris hebben we vandaag ook nog even aan de lijn gehad en hij is blijkbaar goed uitgerust uit vakantie teruggekomen, want hij schoot al meteen in actie. Zo hebben we het graag. :-)

Ondertussen zijn we ook volop bezig met het regelen van onze elektriciteit en water tijdens de bouwwerken. Onze toekomstige buren (van een paar huizen verder), komen morgen langs om dit samen nog mee te bespreken en kunnen we ineens met elkaar kennis maken.
We hebben alvast contact opgenomen met de bouwdienst van Mechelen om te informeren naar ons juiste toekomstige adres. Dit zouden we blijkbaar nodig moeten hebben voor de elektriciteit. Dit komt ons eigenlijk wel goed uit, want hier zijn we al lang benieuwd naar. Noemen ze dit niet het nuttige aan het aangename koppelen?
Hopelijk geraken we er allemaal snel uit, want het blijkt toch niet zo evident te zijn. Toch wel een beetje jammer we van Abric op dit vlak weinig ondersteuning/informatie krijgen.