zondag 15 februari 2009

De stilte werd doorbroken

We hebben eindelijk reactie gekregen van Abric!
Eerst via de post waarbij we onze eerste factuur toekregen van ons voorschot. Gelukkig was ze al betaald en was het eerder een betalingsbewijs. Onze toekomstige dossierbeheerder zal Hetty zijn.
Verder hebben we van Bart ook reactie gehad via mail. Hij heeft de architect en grondeigenaar gecontacteerd en al onze info doorgegeven. Van beide hopen we nu snel reactie te verwachten.

We hadden hem ook gevraagd naar de mogelijkheid om onze woning 15 cm breder te maken omdat we die waren kwijt gespeelt met de dikke buitenmuur aan de zijgevel. Blijkt dat we toch niet over de meest recente plannen bezitten en dat ons huis 6,15 cm breed is en we van binnnen niets verliezen. No worries dus ;-)

Verder hebben we al eens gaan rondkijken naar een keuken om een beetje een inschatting te kunnen maken welk extra budget we moeten voorzien. Toch wel knap die tekeningen die ze tegenwoordig ontwerpen.

Volgens ons Weske is er weinig tot geen leven meer te bespeuren in het Permansgebouw. De rolluiken staan al een tijdje op de zelfde hoogte opgetrokken, er branden geen lichten meer en de brievenbus zit overvol met reclameblaadjes... Is dit goed nieuws voor ons?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten