zondag 25 januari 2009

Breek de stilte !

Sinds 8 januari is het officieel dat we ons huisje gekocht hebben, dan is immers het voorschot de deur uitgegaan. We hebben ineens ook een mailtje naar Bart van Abric gestuurd, maar tot op heden nog geen reactie. Hij ging rond de feestdagen er wel enkele weekjes tussenuit, maar we hopen toch wel snel nu reactie te ontvangen.

Ondertussen blijven we de banken bezoeken en bestoken met mailtjes. Waar we onze lening gaan vastleggen, ligt al zo goed als vast, maar er zijn nog grote verschillen tussen de te betalen premies voor de schuldsaldoverzekering. De banken hebben het blijkbaar ook moeilijk met al die cijfertjes, want ze mailen ons rare dingen door.

Verder houden we alle dagen het Peremans gebouw goed in het oog. Er staan nu alle dagen massa's auto's voor de deur, maar het zou wel eens kunnen dat de tijdelijke bushalte daar voor iets tussen zit. Het huis is ook nog altijd bewoond (de brandende lichten en de volle vuilzak die donderdagavond voor de deur stond, gaf ons het bewijs!).
Van ons mogen ze snel verhuizen ;-).

Hopelijk worden we snel uitgenodigd voor een gesprekje met onze architect. We blijven toch een beetje in het ongewisse zitten en hopen dat hij heel wat antwoorden heeft. Ondertussen blijven we wel met nieuwe ideëen komen voor de inrichting in het huis. De trap heeft ondertussen zijn onderkomen gekregen in de keuken, de WC is met de vestiaire van plaats veranderd en over de massa's grote schuifdeur hebben we ook onze bedenkingen gekregen...
Misschien toch nog niet zo erg dat we nog niet tot bij de architect zijn geraakt!

ps: op de een of andere manier lukt het me niet om de foto's van onze plannetjes vergroot te laten zien. Het zal wachten worden op de echte foto's!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten