woensdag 15 september 2010

Laminaat

Op 31 augustus is Verada onze binnendeuren komen opmeten. Dat was voor ons het teken dat we dringend aan onze laminaat moesten beginnen. Laminaat gaan kopen was niet meer nodig, want die hadden we een paar maanden geleden al voor een goed prijsje op de kop kunnen tikken.
Afgelopen zondag zijn we er dus aan begonnen. Het was een moeilijke start, de laminaat trok elke keer een beetje scheef. Na een paar uur zuchten, zoeken en zwoegen hebben we het maar opgegeven.

's Anderendaags doorspekt met goede raad van iedereen, zijn we er terug aan begonnen en wat bleek: we hadden 1 slecht pak. Eens we dit door hadden en de rotte appels eruit hadden gehaald, zagen we ons vloerke zienderogen vooruit gaan.
Hopelijk krijgen we deze week het volledige eerste verdiep gedaan en dan kunnen voor ons de binnendeuren komen!


Alles begint meteen goedevoorbereiding. De vloer zoveel mogelijk stofvrij maken, de blauwe band van de chapper afsnijden en dan een ondervloerke leggen.




















In de gang aan onze trap waren er hier en daar nog gaten in de chappe. Om problemen te vermijden met de stabiliteit van onze laminaat aan de randen, hebben we de gaten gisteren opgevuld. Dit moet nu een paar dagen drogen en dan kunnen we weer verder doen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten