dinsdag 1 juni 2010

Wauw: witte muren!

De bezettingswerken hebben eventjes stilgelegen, maar gisteren stond er ineens een silo in de achtertuin en waren alle voorbereidingen in huis klaar: alles afgeplakt en op alle hoeken profielen. Op sommige plaatsen is er aan de ramen en deuren ook nog een extra isolatieplaat voorzien.






















Toen we vandaag gingen zien naar ons huisje viel onze mond toch eventjes open: wauw!
Op het gelijkvloers zijn de muren van de gang, vestiaire en toilet al volledig bezet én boven ook alle muren van de kamers. We hadden er geen idee van dat het zo snel kon gaan.

De bezetter had ons vorige week gezegd eind deze week toch wel klaar te kunnen zijn. Doordat hij een paar dagen niet geweest was, zagen we dat niet meer in orde komen, maar door de vooruitgang van vandaag zien we het toch weer allemaal wat rooskleuriger in!



De vestiaire

het toilet op het gelijkvloers




gelukkig is alles afgedekt, want er wordt nogal wat gesmost!


Het machien waaruit het bezetsel komt, denken we toch :-)


Onze slaapkamer

In de badkamer hebben ze de muur van de douche en het bad voorzien van een soort cementlaag. Vermoedelijk is dit een waterafstotende laag. Het is ons op dit moment niet helemaal duidelijk of hier ook nog een witte laag over komt.



Vandaag stonden er ook ineens wat palen op de weg tussen de garages. Dit is vermoedelijk voor de uitzetting van de garages. De start van de bouwwerken is normaal gezien voor in het kort voorzien.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten