woensdag 12 mei 2010

Ook ons huisje achter slot en grendel

Wie nu nog op bezoek komt in ons huisje brengt best zijn emmer, spons en zeemvel mee want... onze ramen staan erin en mogen gelapt worden! ;-)
Om half acht al kwam het camionetje van Vlieghe aangereden. De mannen hadden een lange rit vanuit Kortrijk achter de rug en vooraleer te starten moesten ze nog eventjes op krachten komen met een stevig ontbijt. Eens alles achter de kiezen zat hebben ze alle ramen afgeladen en vervolgens raam per raam geplaatst.

Toen ik hoorde dat vandaag alles geplaatst ging worden ben ik nog snel langs Abric gereden om de werfsleutel op te halen, anders konden we immers dit weekend niet verder werken aan onze zolder. Voor de zekerheid heb ik de sleutel nog eventjes gaan testen en hij pastte ;-).

Aan de buitenkant zijn de ramen antraciet en binnenin wit. Aan de ramen zelf hebben we praktisch geen wijzigingen aangebracht, maar aan onze deuren wel. Zowel de voor- als de achterdeur zijn voorzien van 2 traversen en we vinden het resultaat echt mooi.

Deze avond hebben we alle ramen en deuren nog eens grondig gaan inspecteren en uitproberen: we zagen dat het goed was. ;-)


De sleutel past!
Welkom in ons huisje!


We checken alle hoekjes en kantjes!

De verluchtingsroosters

In de badkamer zullen we nog een trapje moeten voorzien om aan de klink aan te kunnen. Het is enkel een kipraam, maar ze kan wel volledig open om het raam te poetsen.Ondertussen is de dakisolatie ook geleverd en kunnen we morgen onze vrije dag benutten met het isoleren van het dak. Zou het zo gemakkelijk zijn als in de bricofiche staat? Wordt zeker vervolgd!2 opmerkingen:

 1. Hallo,
  We hadden iets heel anders verwacht..............
  Als je da allemaal leest dan valt dit toch tegen.
  De ramen en deuren die passen er ook nie bij he.
  Dan is ons huisje da wij aan het bouwen zijn nogal wa anders .....je moet maar eens kijken dan kan je nog wa leren ....
  sorry he maar reacties mogen gezegd worden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd handig als 'anonieme' mensen zonder kennis van zaken praten, niet alles lezen wat er staat en geen vermelding nalaten waar we de prachtvilla kunnen bekijken. :-)

  Trouwens...
  "Hallo,
  We hadden iets heel anders verwacht.............. (was dat nodig?)
  Als je daT allemaal leest dan valt dit toch tegen.
  De ramen en deuren die passen er ook nie bij he. (denk nog maar eens na over deze zin)
  Dan is ons huisje da wij aan het bouwen zijn nogal wa anders .....je moet maar eens kijken dan kan je nog wa leren .... (altruïstrisch en enorm kortzichtig)
  sorry he maar reacties mogen gezegd worden (denk nog maar eens na over deze zin)"

  Sorry, maar Nederlands moet correct zijn.

  Met vriendelijke groeten,
  Kristof

  BeantwoordenVerwijderen