donderdag 25 maart 2010

Bespreking elektriciteit

Ons dak gaat niet echt vooruit, de pannen zullen pas volgende week gelegd worden, maar zelf zitten we ondertussen niet stil.

Deze namiddag hadden we een afspraak met Hugo Joris, onze elektricien. Samen met hem hebben we besproken waar we in ons huisje allemaal elektriciteit en verlichting willen.
We hadden ons hier al een hele tijd geleden op voorbereid en voor de zekerheid ook deze week alles nog eens tot in detail overlopen, maar samen met de elektricien kwamen we toch nog bij een paar dingen uit die we beter anders voorzien. Alles is genoteerd en nu is het eventjes wachten op het extra kostenplaatje en dan kan er groen licht gegeven worden.

Hugo Joris zal zo'n 2 dagen nodig hebben voor alle slijpwerken en dan na het bezetten nog 1 dag om alles aan te sluiten en de juiste afdekplaatjes te voorzien.

Gisteren hebben we ook alles definitief beslist voor onze ramen en deuren. Binnen een 8-tal weken zullen ze geplaatst worden. Het is de bedoeling dat alle slijpwerken gedaan zijn voordat de ramen er in staan. Op die manier verliezen we geen kostbare tijd en het is uiteraard ook beter voor onze ramen.

Het volgt elkaar allemaal momenteel mooi op want zondag hebben we ook nog een afspraak met de loodgieter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten