zondag 28 december 2008

Bewogen week, maar toch de knoop doorgehakt

Hoewel het een heel bewogen week was (voornamelijk door mijn operatie), hebben we na heel wat praten, geld tellen en een bezoekje aan het terrein toch de knoop doorgehakt en zijn we deze maandag (22 december 2008)gaan tekenen. Het mooiste stuk grond is van ons!
't Is te zeggen. De onderhandelingen met de banken kunnen beginnen en voor half januari moeten we ons voorschot betaald hebben. Pas dan is het allemaal definitief.
Echt wel pech met die feestdagen dat alle banken gesloten zijn en we dus nog ff op onze honger moeten blijven zitten. Hopelijk zakken de rentevoeten in januari nog een beetje zodat ons geduld beloond wordt!

De bedoeling is dat er rond maart-april gestart zal worden met de werken. De bouw van het huis duurt ongeveer zo'n 8 à 10 maanden.

Het huidige Peremans - gebouw dat dus binnenkort onder de sloophamer zal gaan.De inrit tot de 'straat'.
Achteraan rechts vind je ons huisje. Langs voor kijken we uit op de spoorweg en onze tuin grenst aan de tuin van onze achterburen (gescheiden door een weg die toegang geeft tot onze garagepoort). Op die manier wonen we erg rustig, ver weg van de drukke Brusselsesteenweg.


Ons stukje grond voor ons toekomstig huisje!


Onze nieuwe buren hun toekomstig stekje

1 opmerking:

 1. Kristof en Debbie17 februari 2010 om 09:55

  Wij worden jullie nieuwe achterburen !
  Zaterdag gaan we het contract tekenen!

  Wij wonen momenteel ook niet ver van de Peremans site, schuin over restaurant passade.

  We gaan nog veel komen kijken naar jullie site :-)

  Groetjes,
  Debbie en Kristof

  BeantwoordenVerwijderen